Услуги

„София Нов Дом“ е не само Агенция за недвижими имоти, тя предоставя на своите клиенти различни видове услуги, за да може да получите пълно обслужване на едно място.

Видове услуги:

- Покупко-продажба на имоти ново строителство
Обектите предлагани от нас са на уважавани и доказани строителни компании и инвеститори, с които работим от години. Ние сме договорили най-изгодните цени и всички апартаменти, които предлагаме ново строителство, са БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!

- Парцели
„София Нов Дом“ е агенция тясно специализирана в покупко-продажбата на парцели.
След направена заявка от Ваша страна, ние ще извършим предварително проучване и ще намерим най-подходящия за Вас парцел (площ, местоположение, ценови периметър). Ще извършим всички етапи по изготвянето на цялостното проектиране на имота - пълна проектна документация с всички необходими специалности за внасяне за одобрение, издаване на разрешение за строеж. При желание на клиента може да предложим и изпълнител, в случай, че има такава необходимост.

- Юридически услуги
При нас може да получите експертен правен съвет от адвокат с опит, който да ви окаже цялостно юридическо съдействие относно:
- правен анализ на собствеността, справки за липса на тежести, възбрани, ипотеки и др.;
- консултации и изготвяне на: предварителни договори за покупко-продажба на недвижими имоти; жилища в процес на строеж (без акт 16); договори във връзка с правото на собственост и ограничените вещни права;
- консултации във връзка с възстановяване на собственост на одържавени имоти;
- изготвяне на пълномощни, деклараци и др;
- вещно-правен статус на недвижимия имот;
- договори за: наем; лизинг; управление и поддръжка.

- Архитектурно проектиране
Изготвяне на архитектурни проекти на къщи, хотели, многофамилни жилищни сгради, офис сгради и др. Разработване на идеен проект, технически проект, работен проект, количествени сметки и спецификации.

- Интериорни проекти, 3D-моделинг и Визуализации
Проектиране на интериорни пространства – вътрешен дизайн на жилищни, офисни, обществени сгради. Възможност за цялостно изпълнение на проекта при желание от клиента. Високо-детайлно тримерно моделиране на сгради, елементи на обзавеждане, растения. Професионални фото реалистични визуализации на екстериор, интериор, ландшафтни проекти и др.

- Ремонти и довършителни работи
Сухо строителство, включващо окачени тавани и преградни стени от гипсокартон; строителни дейности при ремонт и довършителни работи (замазки, мазилки, шпакловки, теракот и фаянс, боядисване, редене и циклене на паркет, монтажни работи на баня, дограми, интериорни врати и др.)

- Обзавеждане
Ние предлагаме на нашите клиенти не само създаването на компютърен модел на интериорния дизайн, но и неговото изпълнение с всички необходими ремонтни дейности, както и цялостно обзавеждане с всички необходими мебели и електроуреди. Така Вие получавате гаранция за качествен и завършен в срок интериорен проект.
Възможност за поставяне на системи за сигурност с доставка и монтаж (системи за: контрол на достъп, видеонаблюдение, озвучение и оповестение, аудио и видеодомофони).

- Управление на имоти
Управление и отдаване под наем с включено обслужване на недвижими имоти. В зависимост от Вашите предпочитания за управление на имуществото Ви, ще създадем за Вас план, който съвпада с начина Ви на живот.
Управление и дългосрочно отдаване под наем включва:
- консултация на собственика за определяне на размера на месечния наем;
- реклама на имота и огледи от страна на клиенти;
- изготвяне на договори за наем и контрол за регулярно плащане на наема и всички разходи при ползването на наетия имот;
- редовна комуникация с наемателите и съдействие за отстраняване на повреди и аварии;
- подготовка и изпращане на редовни отчети за приходи и разходи за имота на собственика му и други.